NERON retornat propietari

NERON retornat propietari

RONI retornat propietari

RONI retornat propietari

DAINA- retornada propietari

DAINA- retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

XOCO acollida preadopció

Avís recollida Policia Local gos trobat zona Avda.del Bosc de l'Urbanització Mont Rei de Llagostera el dia 11 de Febrer del 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta femta pastosa groguenca i s'inicia tractament prescrit. En el següent control té l'alta, es revacuna i desparsita de nou. Castració 11/03/2019.

Aquest preciós gosset color com la xocolata és en Xoco, d'aproximadament 1'5 anys i de tamany gran. En Xoco és un gosset dolç i carinyós amb les persones, encara que inicialemt es mostra una mica tímid. Amb els companys canins es porta bé. Al pati d'esbarjo d'esbarjo li agrada jugar i còrrer junt amb els companys, perseguint les pilotes que li llancen cuidadors, li encanta jugar amb la pilota. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja, a vegades s'espanta una mica amb el soroll dels cotxes però una vegada arriba al camp es transforma en el seu 'jo' real i li encanta olorar i investigar per tot arreu. És un gos actiu que li encanta passejar a l'aire lliure i gaudeix de l'afecte dels humans i també vol saludar tots el gossos que se li creuen. Ara en Xoco busca la seva familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre més, vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!!

 

 

xoco     xoco1

xoco2     xoco3

xoco4     xocodoc

docxoco     DSC08336

 

Després de varies visites en Xoco ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que l'acull en preadopció, avuí 20 d'Abril de 2019, junt amb la seva companya Hanna, per veure com s'adapta a la nova llar i familia, i al seu nou company caní. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08709

 

 

 

 


 


 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1'5 anys aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta