ROCK-retornat propietaris

ROCK-retornat propietaris

SCOTTY retornat propietari

SCOTTY retornat propietari

PELUDA-retornada propietari

PELUDA-retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NYUCA

Avís recollida Guàrida Municipal gossa ferida trobada zona pista poliesprotiva de Medinya (Sant Julià de Ramis) el dia 14 de Febrer del 2019, sense microxip.

Es trasllada directament a la clínica veterinària Canis Dogs per a la seva evaluació. Es detecta ferida coixinet EAD i EAD, ferida a la cuixa i es suturen les ferides, s'inicia tractament prescrit, envenat coixinets.

DSC08070

S'ha de resuturar la ferida de la cuixa, ferula, envenat coixinets i es continua amb el tractament. En el següent control es continua amb el tractament, es vacuna i desparasitatant internament com externament. En el següent control té l'alta.

 

Aquesta gran preciosa és la Nyuca, una cadelleta encreuament tipus mastí de tamany gran i d'aproximadament 1 any. La Nyuca va arribar una mica espantada i encara es mostra una mica insegura. Al pricipi no confia gaire en la gent i quan comença al passeig es va parant a cada poc. Però això no tarda gaire en canviar en quan li fas una mica de mimos, llavors li agrada estirar-se al teu costat i que li rasquis la panxa i li facis festes. Llavors es torna carinyosa, juganera i activa, i fins i tot pot arribar a ser una mica tossuda. Té moltes capacitats per apendre coses noves. Amb les companyes es porta bé, i al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb elles a perseguir joguines i pilotes. Ara la Nyuca busca la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, ella entregarà tot el seu amor de ben segur, un cop hagi agafat la confiança necessària, ja que al principi serà una mica més tímida. Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixe-la, t'enamorarà!!

 

 

nyusca     nyusca1

nyusca2    nyusca3

nyusca4     nyusca5

nyusca6     nyusca7

 

 


 


 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 any aprox.
More in this category: « Blacki Jacki »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.