NERON retornat propietari

NERON retornat propietari

SONJIA

SONJIA

COOPER-retornat propietari

COOPER-retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Jacki

Particular troba gat zona aparccament-parc davant de les cases de la crta.N-260 (direcció Llançà) el dia 20 de Febrer del 2019, sense microxip.

Arriba amb ferida a la zona lumbar. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb abcés reventat zona lumbar, s'inicia tractament. Es vacuna i desparasita. En el següent control té l'alta de l'abcés i es realitza test Fiv-Felv amb resultat negatiu. En la segúent revisió es troba bé però es detecten àcars i s'inicia tractament prescrit, es revacuna i desparasita de nou. Castració.

Aquest preciós gran gatet és en Blacki, d'aproximadament 1 any i de tamant gran. En Blacki és un gatet carinyós i simpàtic amb les persones però al principi es mostra una mica tímid, quan ja et coneix ja es deixa acariciar i li agraden els mimitos. Amb els altres companys felins es porta molt bé. No li agrada gaire que li facin fotografies, cada cop que veu la càmara vol marxar... És de caràcter tranquil i li agrada estirar-se tranquilament a la zona d'esbarjo de la gatera al costat dels troncs o tubs. Ara en Blacki busca una nova oportunitat amb una familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, ell entregarà tot el seu amor i carinyu que té per donar. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

DSC08409      DSC08410

DSC08411     DSC08414

DSC08421     DSC08422

DSC08427

 

 

 

 

 

 


 


 

Additional Info

  • Animal: Gat
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 - 1'5 any aprox.
More in this category: « NYUCA ZAR »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.