KHAN

KHAN

TOP retornat propietària

TOP retornat propietària

DORA

DORA

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

CHERRY acollida preadopció

Avís recollida Policia Local gosseta trobada a la crta.C-65 de Cassà de la Selva el dia 22 de Febrer de 2019, sense microxip.

S'observa una clapa al lateral dret. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecta otitis bilateral, s'inicia tractament. Es realitza raspat a la zona de la clapa amb resultat positiu en Demodex i s'inicia tractament, es vacuna i deparasita tant internament com externament. En el següent control la clapa està millor i comença a sortit pèl, es continua amb el tractament. En la segúent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa cadelleta és la Cherry, d'aproximadament 7 mesos i de tamany mitjà. La Cherry, com a bona cadelleta, és un cul inquiet. No para quieta ni un instant, li crida l'atenció tot i només té ganes de jugar. És una gosseta simpàtica i carinyosa amb les persones,  és sociable i amigable amb els companys canins. A les passejades a l'exterior estira una mica de la corretja ja que és molt juganera i té ganes de còrrer, el més normal al tractar-se d'una cadelleta i amb una bona educació això quedarà solventat , de ben segur. Pel camí li agrada anar saludant a tothom, tant persones com d'altres gossos. Al pati d'esbarjo li encanta perseguir pilotes i joguines jugant junt amb les companyes. Ara aquesta petitona busca una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre, que li ofereixi una bona educació i paciència amb l'ensenyança ja que tots els cadells necessiten més atencions. Vols ser tú qui li regali aquesta nova oportunitat? Vine un dia a conèixe-la, t'enamorarà!  Per a la seva adopció es requereix llicència ppp.

 

cherry     cherry1

cherry2     cherry4

cherry5     cherry6

cherry7     cherry8

cherry9     cherry10

cherry11

 

Després varies visites i moltes passejades la Cherry ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia i a la nova llar, avuí 8 d'Abril de 2019.

DSC08608

 


 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 7-8 mesos aprox.
More in this category: « CRIT ADOPTAT CHUSQUI »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta