XATA

XATA

NINA retornada propietària

NINA retornada propietària

TOM retonat propietari

TOM retonat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

TIN acollida preadopció

Avís recollida Policia Local gos trobat carretera Gi-612 de Llançà el dia 25 de Febrer de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es detecten orelles pelades però està sortint el pèl, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la segúent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou, la revisió al pelat de les orelles sembla que continua sortint el pèl, es revisarà en 15 dies.

Aquest bonic peludet és en Tin, d'aproximadament 7 mesos i de tamany mitjà. En Tin és un gosset extrovertit, tranquil i molt sociable amb tothom. És un gosset simpàtic i carinyós amb les persones, i amb els companys canins s'hi porta molt bé. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja i camina tranquilament al teu costat, li agrada anar mirant tot allò que es mou al seu voltant. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les joguines i pilotes junt amb els companys. És un gos molt dolç que s'adaptaria a qualsevol familia, vols ser tú qui li doni una nova oportunitat? Ell, de ben segur, t'entegrarà tot el seu amor i efecte. Vine un dia a conèixe'l, t'enamorarà!

 
 
DSC08319     tinn4

tinn3 2     tinn2 3

tinn1 4     tinn

En Tin ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a casa i a la nova companya canina, avuí 25 d'Abril de 2019. Esperem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08740

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 7-8 mesos aprox.
More in this category: « NIT LULÚ ADOPTADA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta