SWEET retornada propietària

SWEET retornada propietària

CUICUI retornada propietari

CUICUI retornada propietari

KIKU retornat propietari

KIKU retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

HANNA acollida preadopció

Avís Policia Local, recollida gossos a l'interior del pip-can del carrer Ricard Casademont de Llagostera el dia 28 de Febrer de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou. Esterilització

Aquesta bonica gosseta és la Hanna, d'aproximadament 2 anys i de tamany gran. La Hanna és una gosseta simpàtica i carinyosa amb les persones, amb els companys canins es porta bé. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb els companys perseguint pilotes i joguines, i també li agrada assentar-se tranquilament a reposar una estona a l'hombra. És de caràcter tranquil però també té els seus monents d'esbarjo, es mostra dolça amb les persones quan l'acaricien. A les passejades a l'exterior es porta bé i no estira de la corretja, va pendent de qui la passeja. Ara la Hanna busca de nou una segona oportunitat amb una familia, que la cuidin i estimin per sempre més, ella entregarà, de ben segur, tot l'amor que té per donar. Vols ser tú la mitja taronja de la Hanna? Vine un dia a conèixe'la, t'enamorarà!

DSC08445     DSC08447

DSC08454     DSC08457

DSC08449     DSC08459

 

Després de varies visites la Hanna ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que l'acull en preadopció, avuí 20 d'Abril de 2019, junt amb el seu company Xoco, per veure com s'adapta a la nova llar i familia, i al seu nou company caní. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08709

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Femella
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 2 - 2'5 anys aprox.
More in this category: « DUC CONAN »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta