TITO-retornat propietari

TITO-retornat propietari

KITTY-retornada propietari

KITTY-retornada propietari

BOBY retornat propietari

BOBY retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BUB prereserva

Avís policia Local, recollida gos trobat zona Carrer l'Hombra de Llançà el dia 8 de Març de 2019, sense microxip.

162542c63974f866af57eea7ccaad819 M

 

Arriba en molt males condicions de salut i prim. En la revisió vetrinària es troba molt prim i problemes a la pell, es realitza un raspat amb resultat negatiu, es vacuna i desparasita tant internament com externament, té paparres. Es realitza test de leishmania, pendent de resultat. El resultat del test de leishmania és negatiu test leishmania Bub.1  presenta la pell una mica millor i s'inicia tractament prescrit, es realitza bany amb xampú específic pel tipus de pell. En el següent control sembla que comença a crèixer el pèl, es revacuna i desparasita de nou, es continua amb el tractament prescrit. Es realitza un altre bany amb xampú específic. En el següent control té l'alta del tractament, i s'inicia un altre tractament complemantari. En el següent control té l'alta i es revisarà de nou en 20-30 dies.

Aquest preciós gosset és en Bub, encreuament de labrador i staffordshire, de tamany mitjà, d'aproximadament 7 mesos. En Bub va arribar a la protectora amb molt males condicions de salut i problemes a la pell, després del tractament sanitari realitzat pel nostre equip de veterinaris ha millorat moltíssim, a més ha guanyat molt de pes, i es troba en perfectes condicions per ser adoptat i estar amb la seva nova familia. En Bub ha fet un gran canvi des de la seva arribada, tot i ser un cadellet ja ha patit molt a la vida. Això li ha fet ser una mica cautelós, però la seva innocència li fa confiar de seguida. Durant el passeig no pot parar de moure la cua, qualsevol paraula que li dius el fa posar content i com a cadellet que és fa servir molt la boca, cosa que se li ha d'anar ensenyant que deixi de fer a poc a poc. És un gos bastant tranquilet tot i que evidentment té ganes de jugar, li agrada rodolar a l'herba i és molt obedient i extramadament agraït i carinyós. Té curiositat pels gats però no els fa res. Hi ha determinats moviments que li fan por. Ara en Bub busca de nou una familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre més, i que no l'abandonin mai més. Vols ser tú la seva mitja taronja? Ell entregarà tot el seu amor i fidelitat que té per donar. Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà! Per a la seva adopció es requereix la llicència ppp.

 

bub     bub2

bub3     bub4

bub5     bub6

bub1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 7 mesos aprox.
More in this category: « KIRA BADY ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta