FOX

FOX

WHITE

WHITE

CINDY reservada

CINDY reservada

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

KIRA

Avís Ajuntament, recollida gossos sueltos pel cementiri de Navata el dia 11 de Març de 2019, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris. En el telèfon de contacte l'operador telefònic informa que l'opció no està disponible . La carta de requeriment de rescat ha estat tornada com a desconegut.

En la revisió veterinària es troba dins normalitat però presenta ferides antigues a les orelles, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la segúent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou. Esterilització.

Aquesta bonica gosseta és la Kira, encreuament tipus bull terrier de tamany mitjà i d'aproximadament 3 anys. La Kira és una gosseta molt sociable, carinyosa i simpàtica, de seguida et ve a saludar. Durant el passeig li agrada caminar tranquilament olorant i inspeccionant el camp. Al pati d'esbarjo també passeja tranquilament junt amb el seu company Boss, van arribar junts i amb qui hi té un vincle molt especial. Si hi ha una cosa que a la Kira li encanta és que li gratin el llom i la panxa, llaors es tira sobre teu per gaudir del moment. Ara la Kira busca de nou una familia, un nou company humà que la torni a cuidar i estimar, i sobretot que no l'abandoni més. Vols ser tú? Vine un dia a conèixer-la, t'agradarà!kiraa     kiraa1

kiraa2     kiraa3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 3 anys aprox.
More in this category: « CONAN BUB prereserva »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.