COCO Retornat propietari

COCO Retornat propietari

TOBY acollida

TOBY acollida

NICO retornat propietari

NICO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BOSS

Avís Ajuntament, recollida gossos sueltos pel cementiri de Navata el dia 11 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins normalitat però massa gras i amb paparres, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset és en Boss, encreuament de tipus bull terrier i ,de tamany mitjà i aproximandament 3 anys. En Boss, al contrari que la seva companya Kira, no s'acosta en un primer instant. Ell ha d'inspeccionar-te primer i després decidirà si s'acosta, és un gos més aviat independent tot i que quan comença a confiar amb tú s'acosta ràpid per fer-te una llapada a la mà i mostrar-se simpàtic i carinyós. És un gos que necessita tantejar el terreny primer, per alguna raó no té gaire confiança en els humans en un principi. És de caràcter tranquil i no estira de la corretja, camina calmadament tant al passeig com al pati d'esbarjo. Tot i això li encanta fer corregudes i rodolar per l'herba. Ara en Boss necessita una familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre, per tornar-se a sentir confiat i envoltat del company humà. Vols ser tú qui li doni aquesta segona oportunitat? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

boss     boss1

boss2     boss4

boss5    boss3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 3 anys aprox.
More in this category: « OSCAR ADOPTAT SONJA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.