PETIT retornat propietària

PETIT retornat propietària

KITTY-retornada propietari

KITTY-retornada propietari

THOR

THOR

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

KHAN ADOPTAT

Avís Ajuntament, recollida gos suelto pel poble de Flaçà el dia 29 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gos pastor tipus belga malinois és en Khan, de tamany gran i aproximadament 2 anys. En Khan és un gos carinyós i simpàtic amb les persones, amb els companys canins també es porta bé. Tot i que en Khan podria semblar un gos nerviós dins el recinte i per la seva condició de pastor, és més aviat tot el contrari. En Khan passeja sense estirar de la corretja, és un gos sociable i li encanta caminar pel camp. Li agrada que el mimin i caminar tranquil.lament. Al pati d'esbarjo passeja tranquilament però també té els seus moments d'esbarjo junt amb els companys jugant i corrent. Ara en khan busca la seva familia adoptiva, amb qui poder compartir aquests moments de passeig tranquil i a qui poder donar tot el seu amor, vols ser tú? Vine un dia a conèixe'l, t'enamorarà!

 

khan      khan1

khan3

6 Agost de 2019  En Khan ha enamorat una familia franco-belga resident a l' Empordà que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia i a la nova casa... però l'han de retornar perquè en Khan ha fet intent d'atacar als cavalls de la finca.

 

13 d'Agost de 2019  En Khan ha enamorat de nou una familia alt empordnaesa que l'acull en preadopció junt amb el seu company Xas per veure com s'adapta a la familia i a la casa, desitegm que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció !

28 d' Agost de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Khan, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09497

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.