LALA retornada propietari

LALA retornada propietari

NUC retornat propietari

NUC retornat propietari

NAYA-retornat propietària

NAYA-retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

CUQUI ADOPTADA

Avís Ajuntament, recollida gossos trobats zona nau costat fàbrica de pinyons de Navata el dia 29 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb paparres, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica petitona és la Cuqui, cadelleta d'aproximadament 6 - 7 mesos i de tamany mitjà. La Cuqui és una cadelleta simpàtica i carinyosa, com tot cadell és juganera i activa. Amb els companys s'hi porta de meravella amb qui vol jugar tota l'estona. A les passejades a l'exterior no estira gaire de la corretja, només una mica amb les ganes que té de passejar i divertir-se, tot i que amb una bona educació això ja es corretgirà. Al pati d'esbarjo li encanta jugar i jugar, còrrer i correr darrera les pilotes i joguines, no para quieta perseguint els companys, normal com tot cadell, vol descobrir-ho tot. Ara la Cuqui busca una nova oportunitat, una nova familia amb qui poder crèixer i apendre moltes coses, i convertir-se en tot una senyoreta, però hem de pensar que com tot cadell alguna qua altra trastada segur que ocasionarà. Vols ser tú? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!!

 

DSC08895     DSC08896

DSC08899     DSC08902

 

Avuí 3 de Juny de 2019 la Cuqui ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per acabar de conèixer-la i veure com s'adapta a la nova llar i a la familia, desitgem que tot vagi i aviat ens confirmin la seva adopció!

17 de Juny de 2019 la familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Duna, abans Cuqui! Els desitgem tota la felicitat!

DSC09056

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.