AFRICA-retornada propietaria

AFRICA-retornada propietaria

LAKI retornat propietari

LAKI retornat propietari

YAKO retornat propietari

YAKO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

MERRY ADOPTADA

Av铆s ajuntament, recollida gossa trobada zona Can Galceran de Vilarnadal el dia 3 d' Abril de 2019, sense microxip.

Arriba espantada i amb possibles problemes als ulls, plena de paparres es desparasita. En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 presenta desviaci贸 dels ulls, estrabisme. T茅 moltes ferides de les paparres. Es vacuna. En el sg眉ent control es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa gosseta 茅s la Merry, encreuament tipus pastor de tamany mitj脿 i aproximadament . La Merry va arribar molt espantada i gaireb茅 no es deixava tocar, per貌 amb el gaireb茅 un mes que fa que est脿 amb nosaltres tot ha canviat, ara es mostra oberta a les persones, li agrada que li diguin cosetes i que li facin caricies, ella resp贸n carinyosament i simp脿ticament. Amb els companys canins es porta b茅. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb les companyes i t茅 els seus monets en猫rgics. Ara la Merry busca una familia adoptiva, amb qui acabar-se de sentir plenament confiada amb tot el que l'envolta, tot i que la familia haur脿 de tenir una mica de paci猫ncia al principi. Vols ser t煤 el seu nou angelet? Vine un dia a con猫ixer-la, t'encantar脿!

 

 

DSC08921     DSC08923

 

 

24 de Maig de 2019  La Merry 茅s acollida per aquesta familia russa-francesa residents a l' Alt Empord脿, que despr茅s de tota una setmana de visites i passejos amb la Lina i el seu gosset, han decidit acollir-la en preadopci贸 per veure com s'adapta a la nova familia, llar i company can铆, i, si tot va b茅, despres l'adoptarien. Desitgem que tot vagi b茅!

12 de Juny de 2019  La familia acollidora formalitza la seva adopci贸, els desitgem tota la felicitat!

DSC08948

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.