TURCO-Retornat propietari

TURCO-Retornat propietari

DANGO retornat propietari

DANGO retornat propietari

BRINKY retornat propietària

BRINKY retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BART ADOPTAT

Avís Policia Local, recollida gos trobat pel poble de Cassà de la Selva el dia 8 d' Abril de 2019, sense microxip.

Arriba ple de paparres, es desparasita. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset és en Bart, encreuament tipus setter de tamany gran i aproximadament 1'5 anys. En Bart va arribar força espantat, no sabem què li deuria passar però es mostrava desconfiat gairebé amb tot, encara que a dia d'avuí amb paciència i treball ja es mostra més receptiu a les persones i altres gossos. Tot i que és una mica poruc, de seguida busca les teves carícies i estar prop teu. A les passejades a l'exterior, cada vegada que pares, ell també, va tota l'estona pendent de tú, li agrada caminar i que li rasquin la panxa. És un gos molt mimós i agraït, de caràcter força tranquil. Al pati d'esbarjo li agrada caminar calmadament i passejar junt amb els companys. Ara en Bart busca una segona oportunitat, amb una familia que l'estimi i el cuidi per sempre, amb qui es pugui sentir envoltat de carinyu, i ell amb una mica de temps, al principi, mostrar-se amorós i fidel. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

bart      bart1

bart2     bart3

bart4     bart6

10 d' Agost de 2019  En Bart viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! Gràcies Kim Burbach

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.