PELUT-retornat propietari

PELUT-retornat propietari

RIO retornat propietari

RIO retornat propietari

Dara retornat propietària

Dara retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

CHIVA

Avís Policia Local, recollida gossa trobada zona Veïnat de Sant Llorenç de Llagostera el dia 23 d' Abril de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou. Esterilització.

Aquesta bonica gossa és la Chiva, de tamany mitjà i aproximadament 2 anys. La Chiva és una gossa carinyosa i simpàtica amb les persones, amb les companyes canines s'hi porta molt bé. És una gosseta de caràcter força tranquil, a les passejades a l'exterior no estira de la corretja, i al pati d'esbarjo li agrada disfrutar del passeig tranquilament i estirar-se a l' hombra obsservant'ho tot.

 

DSC08871     DSC08873

DSC08876

 

La Chiva té enamorats aquesta familia gironina i l'acullen en preadopció per veure com s'adapta a la familia i als nous companys canins, desitgem que tot vagi bé i ben aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08906b

12 Juny 2019  Ens avisen desde l'arxiu de registres de microxips que la protectora de Tossa ha recollit a la Chiva... intentem contactar amb la familia acollidora però no ho aconseguim després de diferents dies d'intents... sí que podem parlar amb una altra persona de contacte que ens explica que la Chiva durant el cap de setmana de les festes del poble amb els petards... va tenir una desavinença amb la gossa de la familia, hi va haver problemes, i la persona en què hem contactat la va tenir que recollir i ens explica que no tenia altra opció que portar a la Chiva a la policia de Caldes....  Vam anar a recollir a la Chiva i torna a estar amb nosaltres, coneixem a la Chiva i sabem que és bona gossa i molt tranquila, poder es va estressar el cap de setmana amb tot el rebumbori que hi hauria al poble però creiem que no es mereixia aquest tracte... ara la Chiva busca de nou una familia adoptiva, una familia que en el primer entrebanc que pugui ocasionar-se siguin comprensibles i entenguin a la gossa...  vols donar-li una altra oportunitat? Vine a conèixer-la, t'agradarà!

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 2 anys aprox.
More in this category: « CHERRY CHUSQUI »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.