TRUAN retornat propietari

TRUAN retornat propietari

SPIKE Retornat propietari

SPIKE Retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

XAS acollida preadopció

Particular troba gos per Figueres el dia 2 de Maig de 2019, sense microxip. Arriba amb ferida a orella i ull.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat i es realitzen les cures a les ferides que presenta a orella i ell, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En la següent revisió obté l'alta en el tractament de les feries. Al següent control es troba bé però amb conjuntivitis bilateral, s'inicia tractament, es revacuna i desparasita de nou. En el següent control té l'alta.

Aquest bonic gosset encreuament de pastor és en Xas, d'aproximadament 3-4 anys i de tamany mitjà-gran. En Xas és un gos una mica tímid amb les persones i desconfiat al principi, hi ha determinats moviments que li fan ajupir el cap de la mateixa manera que els sorolls forts. En Xas necessita espai i ser ell qui s'acosti a tu primer, llavors és un gos carinyós i atent. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i també jugar amb els companys amb qui s'hi porta bé. A l'exterior no estira de la corretja i camina bé. Ara en Xas necessita una familia adoptiva que comprengui que necessita temps per conèixel's, així doncs haurà de tenir una mica de paciència al principi, però un cop ell agafi confiança, de ben segur, donarà tot l'amor i fidelitat que té per donar. Vols ser tú qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà!

 

xas     xas1

xas2     xas3

 

13 d'Agost de 2019  En Xas ha enamorat de nou una familia alt empordnaesa que l'acull en preadopció junt amb el seu company Khan per veure com s'adapta a la familia i a la casa, desitegm que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció !

DSC09497

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà, Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 3 - 4 anys aprox.
More in this category: « BART ADOPTAT SONJA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta