BRU Retornat propietari

BRU Retornat propietari

GUESS retorn propietaria

GUESS retorn propietaria

AXER Retornat proietari

AXER Retornat proietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

THOR (STAR) ADOPTAT

Avís ajuntament, gos trobat pel poble de Vilaür el dia 8 de Maig de 2019, amb microxip sense donar d'alta a cap registre. En les gestions de localització dels propietaris contactem amb un dels antics propietaris però no el poden atendre i renuncien a en Thor.

En la revisió veterinària es troba dins la normnalitat però amb paparres, es desparasita tant internament com externament i es vacuna. En la següent revisió es troba bé però presenta lleugera coixera degut a que té les ungles gastades i es veu la vena. Es revacuna i es desparasita de nou.

Aquest bonic gosset tipus border collie és en Thor, d'aproximadament 2 anys i mig i de tamany gran. En Thor és un gos molt simpàtic i carinyós amb les persones, i amb els companys canins es port bé i és sociable. Durant el passeig camina tranquilament, va pendent de tú i li encanta jugar. Al pipican i al pati d'esbarjo corre amunt i avall investigant-ho tot al voltant i buscan-te per jugar. Després d'una bona estona de joc li agrada tumbarse a l' ombra a descansar tranquil.lament. Amb els companys també li agrada jugar perseguint joguines i pilotes pel pati d'esbarjo. Ara en Thor busca la seva familia adoptiva definitiva, que el cuidi i estimi per sempre més, amb qui pugui vuire tota la seva vida i hi pugui jugar i donar molt d'amor. Vols ser tú qui li doni una nova oportunitat? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

star     star2

star1     star3

starbonic

 

10 Juliol 2019    En Thor ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que després de varies visites i també de la seva nova companya LLuna (també adoptada a la protectora fa uns tres anys) l'acullen en preadopció per veure com s'adapta a la familia , i veure com la Lluna s'adapta a en Thor. Destigem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

12 d'Agost de 2019  La familia acollidora ha format l'adopció d'en Thor, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09321

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: naix. 01/01/2017
More in this category: « VADER ADOPTAT BOB »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta