NICO retornat propietari

NICO retornat propietari

KITTY retornada propiet脿ria

KITTY retornada propiet脿ria

PELUDA-retornada propietari

PELUDA-retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

TRUDDY ADOPTADA

Av铆s ajuntament, mare i fills trobats trobats en un Mas a Viladasens el dia 7 de Maig de 2019, amb microxip sense donar d'alta.

Arriba ple de paparres es desparasita, s'observa un bulto al coll. En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb un quiste al costat dret del coll, tipus quiste gl脿ndula salibar o seroma, es realitza cures curresponent i s'inicia tractament prescrit. Es vacuna. En el seg眉ent control es realitzen m茅s cures al quiste, ha millorat, i es continua amb el tractament prescrit. Es revacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg眉ent control el quiste salivar ha millorat es realitzen les corresponents cures i es continua amb el tractament.

 

Aquesta preciosa marassa 茅s la Truddy, encreuament tipus gos de cacera i de tamany gran , d'aproximadament 4 anys. La Truddy 茅s una gosseta molt carinyosa i simp脿tica amb les persones, 茅s d貌cil i de car脿cter molt tranquil. A les passejades camina tranquilament i no estira de la corretja, no coneixem el seu car脿cter amb altres gossos ja que ara est脿 amb els seus fills per貌 creiem que 茅s molt sociable. Gaireb茅 tots els seus petits tenen familia adoptiva i solsament faltar脿 ella, vols ser t煤 qui li doni una segona oportunitat aquesta bonica i amorosa gosseta? Vine un dia a con猫ixer-la, t'enamorar脿!

 

 

 DSC08998     DSC09000

Truddy1     Truddy2

Truddy3     Truddy4

Truddy5     Truddy9

Truddy6     Truddy7

5 de Juliol de 2019  La Truddy viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva ! Gr脿cies Kim Burbach

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.