BYRON retornat propietari

BYRON retornat propietari

MANOLITO retornat propietari

MANOLITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BONIC ADOPTAT

Avís ajuntament, gos trobat pel poble de Vilajuïga el dia 10 de Maig de 2019, sense microxip.

En la revisió vetrinària es troba dins la normalitat però amb conjuntivitis, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou, obté l'alta de la conjuntivitis.

Aquest preciós gosset és en Bonic, d'aproximadament 1 any i de tamany mitjà-gran. En Bonic fa honor al seu nom, és maco tant per fora com per dins, és un gosset carinyós i simpàtic amb les persones, amb els companys canins es porta bé. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja durant el passeig , i tit i que no et conegui no se separa de tú. A en Bonic el que li agrada és que li dediquis un moment, ell jeu sobre teu i vol que li donguis carícies. Al pati d'esbarjo s'ho passa molt bé jugant i corrent junt amb el company, i també té els seus moments de tranquilitat observant assegut a l'hombra. Ara en Bonic busca una familia adoptiva que li doni una segona oportunitat, que el cuidi i estimi per sempre, ell de ben segur donarà tot el seu amor i simpatia, i fidelitat. Vols ser tú qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a conèixe'l, t'enamorarà!

 

bonic1     bonic2

bonic3     bonic

bonicstar     starbonic

 

6 de Juliol de 2019  En Bonic després d'un parell de visites ha enamorat aquesta familia francesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia i al nou company felí, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

22 de Juliol de 2019  La familia acollidora formalitza l'adopció d'en Bonic, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09280

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà, Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 - 1'5 any aprox.
More in this category: « BOB LLUNA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta