fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animals

 

 

SONJIA Retornada propietària

Avís Policia Local tarda festiu, recollida urgent gossa trobada zona Avda.Vilallonga de Figueres el dia 11 de Maig de 2019, amb microxip francès, s'estant realitzant les gestions de localització del propietari amb l'arxiu francès. Enviada carta de requeriment de rescat. Algú la reconeix?

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb otitis bilateral, s'inicia tractament, es vacuna i desparasita. En el següent control es continua amb el tractament per l'otitis.

 

La propietària ha rebut la nostra carta de requeriment de rescat i avuí 27 de Maig han vingut a buscar la Kenza (Sonjia), ens comenten que feia molts dies que l'estaven buscant.

DSC08953

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Espècie: Gos
  • Raça: creuat Pastor alemany
  • Municipi de recollida: Figueres
  • color: Negre
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Femella
  • data d'entrada: Dissabte, 11 Maig 2019

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE