CHAKU Retornat propietari

CHAKU Retornat propietari

DUC retornat propietari

DUC retornat propietari

NONA retornada propietari

NONA retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LLUNA ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gossa trobada zona camí de Palauborrell de Viladamat el dia 13 de Maig de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta que camina entre creuant, possible displàcia, s'inicia tractament vitamines. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta pastor alemany és la LLuna, d'aproximadament 1,5 any i tamany gran. La LLuna és un petit velluguet que li agrada estar al tanto de tot el que passa pel seu voltant, com tot cadell li agrada sortir a investigar amb d'altres companys, amb qui s'hi porta molt bé. És una gosseta molt simpàtica i carinyosa amb les persones, i de caràcter tranquil. Al apti d'esbarjo li agrada jugar junt amb els companys perseguint joguines i pilotes. A les passejades a l'exterior es porta be i no estira de la corretja, i està pendent de qui el passeja. Ara la Lluna busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, que entengui que com tot cadell a vegades pot ser trapella... Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!

 

llunaa     llunaa1

llunaa2     llunaa3

La Lluna va ésser acollida pel cos Policial de la Policia Nacional però no ha superat les aptituds de treball... així que ara la Lluna busca de nou una familia adoptiva, vine un dia a conèixer-la!

26 d'Octubre de 2019  La Lluna ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia i a la nova casa... desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

5 de Novembre de 2019 La familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Lluna, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09977

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.