DOLY retornada propietari

DOLY retornada propietari

ROCCO retorn propietari

ROCCO retorn propietari

REX retornat propietari

REX retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Drey acollida preadopció

Particular troba gatet en un camp zona carrer Dr.Ferran de Figueres el dia 1 de Juny de 2019, sense microxip.

DSC09052

 En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es desparasita. No està clar el sexe, sembla femella, però encara és petit. Es detecta lleugera conjuntivitis i mocs s'inicia tractament. Finalitzat el tractament té l'alta. En el següent control es troba bé, es vacuna i desparasita de nou. En la següent revisió es troba bé, es realitza test Fiv-Felv amb resultat negatiu.

Aquesta boleta petitona és la Drey, una cadelleta d'aproximadament 2'5 mesos i de tamany petit, va arribar junt amb la seva germana Zoe i a dia d'avuí es troben perfectament i desitgen ser adoptades. La Drey és una gateta carinyosa i simpàtica amb les persones, li agrada molt jugar i descobrir tot el que té al seu voltant, com tot cadell té curiositat per tot i li agrada molt el contacte amb la persona. Ara la Drey busca la seva familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre més, i que sàpigua i entengui que és cadelleta i que serà trapella i poder farà alguna trastada etc. Vols ser tú la nova companya de la Drey? Vine un dia a conèixe'la, t'enamorarà!

 

DSC09211      DSC09215

DSC09589     DSC09591

DSC09592     DSC09593

DSC09594     DSC09606

 

La petitona Drey busca urgentment la seva familia adoptiva, fa poc han acollit la seva germaneta Zoe i ella també està desitjant trobar la seva mitja taronja, vols ser tú? Vine un dia, t'encantarà!

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gat
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 3 - 3'5 mesos aprox

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta