GEK retornat propietària

GEK retornat propietària

GIPSY retornada propietària

GIPSY retornada propietària

GORRI Retornat propietari

GORRI Retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Taca

Avís Policia Local, recollida nit del dia 4 de Juny de 2019 zona Avinguda Salvador Dalí 76 de Figueres d'un gat que sembla ser que ha caigut d'un balcó. Sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat no presenta ferides, ni coixera, Tªnormal, no presenta dolor enlloc. Es desparasita. En la següent revisió es troba bé, es vacuna i es realitza el test Fiv-Felv amb resultat negatiu. En el segúent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Es realitza castració.

Aquest bonic gatet és en Taca, un cadellet d'aproximadament 9 mesos i de tamany gran, ja ha crescut el tamany d'adult. En Taca és un gatet hipercarinyós i que constantment busca el contacte de la persona, li agrada que l'acaronin i que estiguin per ell, i és sociable amb tothom tant gats com gates. En Taca li agrada passejar tranquilament, i de tant en tant jugar amb les joguines i tubs de la gatera però és un gatet de caràcter força tranquil. Ara en Taca busca de nou la seva mitja taronja, la familia que el cuidi i estimi per sempre més. Vols ser tú? Vine un dia a conèixe'l, t'enamorarà!

 

DSC09203     DSC09207

DSC09209     DSC09210

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà, Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 9- 10 mesos aprox.
More in this category: « CHUSQUI DORA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.