fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animals

 

 

BRUNO ADOPTAT

Avís Policia Local, cadells trobats en un caixa a una clínica veterinària de Cassà de la Selva el dia 7 de Juny de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb puces, es vacuna de la primera vacuna de cadell i es depasarasita tant internament com externament. Es detecta femta pastosa s'inicia tractament, que al finalitzar el tractament té l'alta. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou. Es detecta femta pastosa i s'incia tractament prescrit.

 

Aquests preciosos cadellets busquen familia adoptiva, com tot cadell són simpàtics, carinyosos , juguetons, divertits... ara tenen aproximadament 2'5 - 3 mesos i seran de tamany mitjà, creiem que són encreuament tipus bretó-pointer-border collie, no coneixem ni pare ni mare. Busquen familia responsable que entengui que són cadells, que necessiten paciència, educació etc.. i que poden fer trastades a casa... que són molt trapelles. T'animes a conèixe'ls, vine un dia, t'enamoraràn!

 

DSCF7894     DSCF7903

DSCF7926

 

16 Juliol de 2019  En Bruno ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia. desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

2 d'Agost de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Buck, abans Bruno, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09339

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.