fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animals

 

 

GORDO (FOC)

Av铆s Policia Local, gos trobat zona carrer Major de la Jonquera el dia 8 de Juny de 2019, sense microxip. Tatuatge orella, realitzades les gestions de contacte amb l'arxiu franc猫s, enviada carta de requeriment de rescat.

En la revisi贸 vetrin脿ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant nternament com externament. En el seg眉ent control es detecta otitis bilateral i s'inicia tractament. Castraci贸. Alta otitis.

Aquest bonic gosset encreuament de sharpei 茅s en Gordo, d'aproximadament 8'5 anys i de tamany gran. En Gordo 茅s un gos atent i cariny贸s amb les persones, amb els altres gossos 茅s sociable per貌 segons amb quin li costa una mica m茅s la conviv猫ncia, 茅s un gos for莽a independent i poder pensem que al llarg de la seva vida ha tingut poc contacte amb altres gossos. 脡s un gos actiu i molt intel.ligent, li agrada caminar i reconeix ordres com "seu" o "quiet". A vegades 茅s una mica tossut per貌 茅s molt bo amb les persones. Creiem que necessita una familia que li dongui activitat mental i f铆sica. Vols ser t煤 qui li regali aquesta segona oportunitat al iaiet Gordo? Vine un dia a con猫ixe'l!!

 

 

foc       foc1

foc3      foc4

foc5     foc6

foc2    573edb3872e2f6fb1799b0c13712320e M

DSC01264     DSC01265    

DSC01267     DSC01269    

DSC01270

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: 8'5 -9 anys aprox.
More in this category: « ROCKY Siami »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.