TOBI retornat propietari

TOBI retornat propietari

KITTY-retornada propietari

KITTY-retornada propietari

KREFT

KREFT

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

TACAT

Avís Policia Local, gos trobat zona carrer Migdia de Medinyà el dia 14 de Juny de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins la normalitat però es detecten les orelles pelades i a potes alguna zona amb menys pèl, resta ok, s'inicia tractament prescrit. Es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control s'observa que ha crescut pèl i té l'alta del tractament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou, les zones d'al.opècia es troben bé i té l'alta.

Aquest bonic gosset és en Tacat, de tamany mitjà-gran i aproximadament 3-4 anys. En Tacat és un gos molt carinyós amb les persones però una mica desconfiat en un inici, per tant s'ha de tenir una mica de paciència al principi perquè ell s'costti. És un gos jove que no para quiet, necessita una familia que li posi límits i li ensenyi a comportar-se. Encara fa servir molt la boca, només té ganes de jugar i li encanta l'aigua. A les passejades  a l'exterior es porta bé tot i que li falta acabar d'apendre, es mostra atent al que li dius així que creiem que aviat apendria el que se li ensenyi. Al pati d'esbarjo s'ho passa molt jugant amb els companys amb pilotes, joguines i les piscines, i és sociable amb els companys canins. Ara en Tacat busca la seva familia adoptiva, amb qui poder compartir tots els seus moments, que l'estimi i cuidi per sempre. Vols ser tú? vine un dia a conèixe'l, t'enamorarà!

 

tacatt      tacatt2

tacatt3      tacatt4

tacatt5      tacatt6

tacatt1

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 3 - 4 anys aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.