PERLA retornada propietari

PERLA retornada propietari

RON retornat propietària

RON retornat propietària

CASPER retornada propietari

CASPER retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

RISSOS ADOPTAT

Avís Policia Local, gos trobat al pipi-can del Parc Bosc de Figueres el dia 15 de Juny de 2019, sense microxip. Ens contacta la familia propietària dient-nos que el vindràn a recollir..quan contactem varis intents així ens ho manifesten però després de 2 mesos no han vingut...

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta una ferida a dit supurant, ungla deformada, s'inicia tractament prescirt. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desprasita de nou.

Aquest bonic encreuament de canitxe és en Rissos, de tamany mitjà-petit i d'aproximadament 3 anys. En Rissos és un gosset simpàtic i carinyós amb les persones, amb els companys canins és sociable i s'hi porta bé. Al pati d'esbarjo li agrada molt jugar a atrapar la pilota, junt amb els comapnys, i a les passejades a l'exterior li agrada anar tranquil.lament i jeure a l'hombreta, no estira de la corretja. Ara en Rissos busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva responsable , que el cuidi i estimi per sempre més, i que no l'abandonin mai més. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

rissos     rissos1

rissos2     rissos3

rissos4     damarissos

rissos5     rissos6

 

21 de Setembre de 2019  En Rissos viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva! Gràcies Kim Burbach!

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.