DUC retornat propietari

DUC retornat propietari

ZELDA retornat propietari

ZELDA retornat propietari

TRUAN retornat propietari

TRUAN retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

FIONA ADOPTADA

Avís Mossos D'Esquadra, gos trobat a la carretera de davant Escoles de Cabanes el dia 15 de Juny de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb ferides antigues zona lumbar s'incia tractament i plena de paparres, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control es continua amb el tractament. En la següent revisió té l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica cadelleta rotwailer és la Fiona, d'aproximadament 9 mesos i de tamany mitjà-gran. La Fiona és una cadelleta dolça i carinyosa amb les persones, tot i que pensem qu el contacte amb els humans deu haver sigut difícil ja que a vegades aparta o ajup el cap. Amb els companys canins és socaible i hi té molt bona relació. La Fiona és una gossa amb la que s'ha de treballar una mica, té por a alguns sorolls i moviments. No està acostumada a caminar amb corretja tot i que s'acostuma bastant ràpid, i aprèn amb facilitat. Ara la Fioan busca la seva segona oportunitat amb una familia adoptiva, que li doni una estabilitat familiar i una bona educació que és una cadelleta i aprèn molt ràpid. Vols ser tú? Vine un dia a conèixer-la, t'agradarà! Per a la seva adopció es requereix llicència ppp.

 

fiona1     fiona2

fiona3     fiona4

 

21 de Setembre de 2019    La Fiona ha enamorat aquesta familia afiguerenca que l'acull en preadopció per veure com s'dapata a la familia i acasa, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

21 d'Octubre de 2019  La Familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Fiona, els desitgem tota la felicitat!!

 

DSC09832

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.