MIKO retornat propietari

MIKO retornat propietari

BLANCA

BLANCA

GALA-retornada propiet脿ria

GALA-retornada propiet脿ria

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

BOB

Av铆s Policia Local, gos trobat zona carretera GIP-6821 pk.6 de Llagostera eldia 1 de Juliol de 2019, sense microxip.

Arriba amb ferides a nas i cua, ulls malament, en molt males condicions. En la revisi贸 veterin脿ria es detecta dolor intens zona coll, ulceres a llengua i nas, conjuntivitis bilateral ulcerativa de fa temps, c貌rnees edematoses, possiblement cec, otitis bilateral, s'inicien varis tractament prescrit. Es realitza test r脿pid de leishmania amb resultat positiu, s'extreu sang per hemograma i bq. Els resultats d贸na valors alterats del rony贸. S'inicia tractament per leishmania amb Mitelforan i Aluporinol. Al seg眉ent control no ha millorat i sagna pel nas, s'inicia nou tractament. En el seg眉ent control ha millorat l'aspecte general i es continua amb el tractament pels ulls. En la seg眉ent revisi贸 es realitza extracci贸 de sang per test complet (leishmania, erlichia i babesia) test leish+bab+erlich.1 BOB  i per evaluar estat del rony贸. Es segueix tractament per ull esquerre ( edema corneal) . El resultat del rony贸 ha millorat respecte els anteriors valors per貌 donen alterats degut a la enfermetat de la leishmania.

Aquest bonic gosset 茅s en Bob, un gos de tamany gran i aproximadament 7-8 anys. En Bob va arribar amb molt males condicions de salut i d' 脿nims, per貌 segurament amb el tractament veterinari realitzat a dia d'avu铆 es deu trobar millor i es mostra molt m茅s animat i content. 脡s un gos cariny贸s i simp脿tic amb les persones , i amb els companys canins es porta b茅. Tot i la seva edat al pati d'esbarjo mostra molt d'inter猫s al joc i li agrada molt c貌rrer darrera la pilota, tamb茅 t茅 els seus moments de tranquilitat i li agrada jaure a l'ombra tranquilament. A les passejades a l'exterior camina tranquilament i no estira de la corretja. Ara en Bob busca la seva familia adoptiva amb qui acabar-se de jubilar i passar estones de joc i diversi贸 , i estones de relax. La familia adoptiva haur脿 de continuar amb els controls veterinaris i tot el que requereixi ja que en Bob t茅 la leishmania i s'ha de tractar. Vols con猫ixel? Vine un dia, t'agradar脿!

 

 

DSC09528     DSC09536

DSC09538     DSC09539

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: 7 - 8 anys aprox.
More in this category: « VADER ADOPTAT TONI »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.