fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animals

 

 

KIVU

Av铆s ajuntament, recollida gossa i cadell trobats per la zona de la part de baix del poble de Cabanes el dia 8 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb otitis bilateral s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg煤ent control encara es detecta una mica d'otitis i es continua amb el tractament. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic cadellet 茅s en Kivu, va arribar junt amb la gosseta Tigris i creiem que 茅s el seu fill, per貌 no ho sabem, la ra莽a ens comenta la veterin脿ria encreuament tipus mast铆 espanyol d'aproximadament naix. 09/05/2019  i en la seva edat adulta de tamany gran. En Kivu 茅s un velluguet sense fi, com tot cadell, amb molta energia i ganes de jugar, necessita que li posin l铆mits i li ensenyin moltes coses ja que 茅s una petita 'cabra boja' , per貌 茅s un gosset molt afectu贸s. Aleshores tenint en compte que 茅s un cadellet i que necessita una bona educaci贸, creiem que en l'edat adulta ser脿 un magn铆fic gosset. Tant a les passejades com al pati d'esbarjo descarrega tota aquesta energia i, corre i juga for莽a estona, estira una mica de la corretja per貌 aprenent les ordres b脿siques ser脿 f脿cil de corretgir. Aix铆 doncs en Kivu necessita una familia adoptiva que el cuidi i estimi per sempre, ell ser脿 un gosset ben afectu贸s i cariny贸s. Vols ser t煤 qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a con猫ixe'l, t'enamorar脿!

 

kivu     kivu1

kivu2    kivu3

kivutigriscatja     15956323d1ff827023d24a85a2ee9d15 M

 

DSC00536     DSC00540

DSC00541     DSC00543

DSC00544     DSC00546

DSC00548     DSC00551

DSC00559     DSC00560

 

6 de Novembre de 2019  En Kivu ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci贸 per veure com s'adapta a casa, a la familia i al nou compnay can铆... desitgem que tot vagi b茅 i aviat ens confirmin la seva adopci贸!

14 de Novembre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci贸 d'en Kivu, els desitgem tota la felicitat!

La familia adoptant ha tornat en Kivu, tot i haber-los comentat que 茅s un cadell, que necessita molta activitat, que 茅s un gos en猫rgic.. l'han retornat per motius de salut... Ara desitgem que en Kivu torni a tenir una altra oportunitat amb una nova familia adoptiva!

 

 

 

 

 

 

 


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitj脿
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: naix. 09/05/2019
More in this category: « NINA TIGRIS »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE