Vilma Retornat propietària

Vilma Retornat propietària

NUCK retornat propietari

NUCK retornat propietari

AURA retornada propietària

AURA retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LOLO ADOPTAT

Avís ajuntament, recollida gos trobat a l'entrada del poble zona de la Creu de Cabanes el dia 26 de Juliol de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant intenrament com externament. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preciós gosset és en Lolo, encreuament tipus setter o breton de tamany mitjà i d'aproximadament 1anyet d'edat. En Lolo és un cadellet una mica tímid al principi, però mica en mica quan et va gafant confiança mostra el seu costat més simpàtic i amorós. És un conqueridors de cor, els seus ellets mel destaquen junt amb la seva personalitat activa i juganera. Al pati d'esbarjo disfruta corrent darrera les pilotes i joguines junt amb els companys, amb qui s'hi porta molt bé, i a les passejades a l'exterior no estira de la corretja, camina tranquilament i té els seus moments més actius i juganers. Ara en Lolo necessita la seva familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre, amb qui poder compartir la seva vida. Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

lolo     lolo1

 

22 d'Octubre de 2019     En Lolo ha enamorat aquesta familia catalana resident a França que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a casa i a la familia, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

11 de Novembre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Lucky, abans Lolo, els desitgem tota la felicitat!!

20191022 123228

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.