LALA retornada propietari

LALA retornada propietari

POQUI retorn propietari

POQUI retorn propietari

LOBO Retornat propietari

LOBO Retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

MAX

Gos trobat lligat a la porta de la protectora amb una nota amb el nom i edat, sense microxip, Figueres dia 30  de Juliol de 2019.

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 es detecta ecz猫ma a esquena, cap i potes s'inicia tractament prescrit. Presenta moltes puces es desparasita externament. En el seg眉ent control es troba millor, es programa revisi贸 en una setmana, es vacuna i desparasita. En la seg眉ent revisi贸 es t茅 l'alta de l'ecz猫ma. En el seg眉ent control es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic gosset 茅s en Max, de tamany gran i aproximadament 1 anyet d'edat. En Max es va trobar en una situaci贸 inesperada de cop, per貌 ell nom茅s sap posar-li bona cara a la vida. Sembla que sempre porti un somriure posat i el seu car脿cter tamb茅 ho demostra, 茅s un gos molt simp脿tic i agra茂t que li encanta un bon volt i passar una bona estona amb el seu hum脿. 脡s sociable amb els companys canins amb qui corre al pati d'esbarjo amb les joguines. Als passejos a l'exterior no estira de la corretja i disfruta del passeog. Ara en Max busca la seva familia adoptiva, que el cuidi, estimi per sempre i que no l'abandonin m茅s, ell n'estar脿 eternament agra茂t de trobar-se envoltat novament d'una familia. Vols ser t煤 ? Vine un dia a con猫ixe'l, t'encantar脿!

 

maxx     maxx1

maxx2     maxx3

maxx4     maxx5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: 1 - 1'5 any aprox.
More in this category: « INOA LUA »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.