fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animals

 

 

Siami

Avís ajuntament, recollida gata trobada zona carrer Mar de Pedret i Marzà el dia 20 de d'Agost de 2019, sense microxip.

Arriba amb problemes per aguantar-se bé, sembla coixa, pendent revisió. En la revisió veterinària es realitza radiografia i es detecta luxació cap fèmur esuqerre , sembla lesió antiga, en observació. En el següent control es troba bé, es vacuna i desparasita, es realitza test FivFelv amb resultat negatiu. A la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou. S'esterilitza.

Aquesta bonica gateta és la Siami d'aproximadament naixement 01/08/2014. De moment el temps que porta a la protectora la Siami ha mostrat ésser una gateta molt independent, li agrada la companyia humana però no és una gateta que busqui el contacte amb les persones, li agrada anar al seu aire. No és una gateta gaire sociable amb els companys, li agrada tenir el seu espai i que no la molestin gaire, tot i que tolera la convivència amb els altres gats. La Siami creiem que és ideal per una familia que no busqui un gat super carinyós i mimós, sinó que busqui un gat que a vegades et ve i t'acarona, tant com a vegades vol estar tranquilament jaient al seu llitet, encara que potser en un entorn familiar ens sorprèn i la seva actitud canvia completament. Vols conèixer la Siami? Vine un dia a conèixer-la!

 

DSC09941     DSC09938

DSC09937     DSC09934

DSC09931     DSC09928

DSC09923

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gat
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Femella
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: naix. aprox. 01/08/2014
More in this category: « Katniss Pliti »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE