JARO retornat propietari

JARO retornat propietari

YAKO retornat propietari

YAKO retornat propietari

HURACAN retorn propietari

HURACAN retorn propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

MAGNU ADOPTAT

Avís Ajuntament, particular troba gos zona carretera de Cabanes a Figueres el dia 15 d' Octubre de 2019, sense microxip.

Arriba força espantat i desconfiat. A la seva arribada en la revisió veterinària es troba dins la normalitat però molt prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control encara continua força prim, no ha guanyat gaire, pes, es realitza test Leishmania amb resultat negatiu. En la següent revisió veterinària ha guanyat una mica de pes, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preciós jovenet d'aproximadament 1'5 anys i de tamany gran és en Magnu. El dia de la seva arribada en Magnu va arribar molt espantat i una mica desconfiat però a dia d'avuí es mostra un gosset simpàtic i carinyós que busca molt de contacte de la persona. És sociable amb els companys canins. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament junt amb els companys, és de caràcter tranquil però té els seus moments d'esbarjo jugant amb els companys. A les passejades  al'exterior es porta molt bé, no estira de la corretja i va pendent de qui el passeja. Ara en Magnu busca una segona oportunitat amb una familia adopcitva, que el cuidi i estimi per sempre, que sàpiga que és un gos gros amb un gran cor i que agraïrà molt a qui li regali un entorn familiar... Vols ser tú ? Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà!

 

magnu     magnu1

magnu2     magnu3

En Magnu a la Cursa de la Dona Vila de Figueres 10 de Novembre de 2019:

magnu4     magnu5

 

4 de Desembre de 2019  En Magnu ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia, a casa... desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

16 de Desembre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Prince, abans Magnu, els desitgem tota la felicitat!

DSC00520

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.