BALI retornada propietària

BALI retornada propietària

SCOTTY retornat propietari

SCOTTY retornat propietari

Kiku retornat propietària

Kiku retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NOLU

Avís Ajuntament,  gos trobat zona camí de Requesens de Sant Climent Sescebes el dia 15 d' Octubre de 2019, sense microxip.

Arriba ple de paparres, es desparasita. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb les mucoses una mica pàlides i moltes puces i paparres, es vacuna. Es detecta tos i s'inicia tractament. En el segúent control té l'alta del tractament, es revacuna i desparasita de nou. No se sap ben bé com pero en Nolu pateix un accident a la cua, se la malfereix i s'ha d'amputar un tros, creiem que se l'ha enganxada, es trasllada a la clínica per cirurgia d'urgència. Un cop realitzada ha anat tot bé  i s'inicia tractament prescrit. Castració.

Aquest bonic gosset tipus braco és en Nolu, d'aproximadament 1 anyet i de tamany mitjà-gran. En Nolu és un gosset simpatic i carinyós amb les persones, a vegades però és mostra reservat segons amb qui, pot ser que necessiti un petit temps per conèixer una nova persona, amb els companys canins li passa semblant, segons amb quins es porta millor i amb d'altres poder no tant. Al pati d' esbarjo li agrada anar al seu ritme i ajaure's a la ombra tranquilament, és de caràcter traquil. A les passejades a l'exterior es porta molt bé, no estira de la corretja, camina calmadament i  està pendent de qui el passeja. Ara en Nolu necessita la seva familia adoptiva amb qui tornar a sentir-se completament acompanyat i segur, vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà!

 

DSC00059     DSC00062

DSC00065     DSC00066

nolu1     nolu2

nolu3    

nolu4        nolu

 

DSC01664     DSC01666

DSC01682     DSC01679

DSC01256     DSC01258

DSC01261     DSC01279

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 - 1'5 any aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.