PANCHO retornat propietari

PANCHO retornat propietari

KIKU retornat propietari

KIKU retornat propietari

PETIT retornat propietari

PETIT retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LUCY ADOPTADA

Avís ajuntament, gossa trobada carretera zona Bombes Vilpin de Cabanes el dia 4 de Novembre de 2019, sense microxip.

En la revisió veterinarina es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta femta pastosa, es realitza test parvovirus amb resultat negatiu, es diagnostica colitis i s'inicia tractament. Al següent control es troba bé, té l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta és la Lucy, encreuament gos mitjà i d'aproximadament 8 mesos. La Lucy és una cadelleta dolça i carinyosa amb les persones i nens, amb els companys canins és sociable. La Lucy al principi es mostra una mica tímida, necessita una mica de temps per conèixer la nova persona. Al pati d'esbarjo li agrada disfrutar amb joguines i pilotes junt amb els comapnys, i als passejos fora la instal.lació es porta molt bé, no estira de la corretja i està pendent de qui el passeja. Ara la Lucy necessita la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, que li doni una mica de temps els primers dies però que després de ben segur que serà una gosseta ben amorosa i agraïda. Vols ser tú? Vine un dia a conèixer-la!

 

IMG 6040      IMG 6043

IMG 6041

 

13 de Desembre de 2019    La Lucy ha enamorat aquesta familia francesa que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a la familia, a casa... desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

16 de Gener de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Lucy, els desitgem tota la felicitat!

DSC00589

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.