SCHUSTER Retornat propietari

SCHUSTER Retornat propietari

OLIVIA retornat propietari

OLIVIA retornat propietari

COCO Retornat propietari

COCO Retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

ZEUS prereserva

Avís Policia Local, recollida gossos trobats  zona carrer Abat Oliva de Llançà el dia 13 de Març de 2020, amb microxip francès. S' estant realitzant les gestions de localització dels propietaris. Inicialment es contacte amb els propietaris qui mostra interés en la seva recuperació però amb el confinament no podien venir tot i que se'ls va oferir la opció de que nosaltres els hi portessim a la frontera.. han anat passant els dies de confinament i desconfinament, i finalment no han vingut...

Arriba amb orelles tallades. A la seva arribada en la revisió veterinària es troba dins la normalitat però presenta dermatitis a la cara, probablement al.lèrgia, s'inicia tractament. També es detecta otitis bilatreal i s'inicia tractament. Al segúent control es troba millor, té l'alta i es vacuna i desparasita tant inetrnament com externament. A la següent revisió es detecta otitis externa es realitza tractament prescrit i té l'alta un cop finalitzat.

Aquest bonic gosset és en Zeus, encreuament tipus american de tamany mitjà i aproximadament un any i mig. En Zeus és un gos carinyós i simpàtic amb les persones, amb altres gossos no està testat ja que conviu amb el seu germà Kyser, els dos es porten bé entre ells i s'adapta a l¡ordre que marca en Kyser. Al pati d'esbarjo disfruten jugant i corrent, a les passejades es porten bé i no estiren gaire de la corretja, camina tranquilament. És un gos actiu i juganer. Ara en Zeus desitja tornar a formar part d'una familia que el cuidi i estimi per sempre, vols ser tú qui liregali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà!  Per a la seva adopció es requereix la llicència ppp.

 

zeus1     zeus2

kyserzeus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: naix. 01/02/2019

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta