fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animals

 

 

POWER retornat propietària

Avís Policia Local, recollida gos trobat zona Veïnat Sangosta de Cassà de la Selva el dia 7 d'Abril de 2020, amb microxip. Contactem amb la perosna propietària el dia 7 i ens diu que recollirà el gos al dipòsit de Cassà. L'endemà ens requereixen per anar a buscar el gos ja que el propietari no l'ha anat a recollir, i intentem tornar a localitzar-lo però la trucada no té èxit... Algú el reconeix?

A la seva arribada en la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecta alguna crosta a cara ja seca, es vacuna i desparasita tant internament com externament.

 

Ens contacta la primera propietària d'en Power amb interés per recuperar-lo, li expliquem que contacti amb l'actual propietari per a que facin el document de canvi de propietari/posseïdor a nom d'ella i l'actual propietari en renunciï, i així ho fa.

DSC01811

EN POWER TORNA A CASA !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Espècie: Gos
  • Raça: creuat Terrier de Staffordshire americà
  • Municipi de recollida: Cassà de la Selva
  • color: Blanc
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • data d'entrada: Dimecres, 08 abril 2020

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE