LLUNA

LLUNA

LOURDES retaornada propietaria

LOURDES retaornada propietaria

Juno

Juno

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

SIRIS

Avís ajuntament gossa trobada zona Llers el dia 26 de Septembre de  2018. Sense xip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat. Es vacuna i es desparasita interna i externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou.

La Siris és una gosseta d'1.5 anys aproximadament de mida mitjana. La Siris és una gossa simpàtica,carinyosa i sociable. Aquesta gossa va arribar una m¡ca espantada però poc a poc està més tranquil.la. La Siris amb els seus companys es porta bé i a l'hora del pati corre i salta cap a munt i cap abaix, també li agrada jugar amb la pilota. A l'hora d'anar al passeig la Siris, al principi estava una mica espantada quan veia la corretja fugia, creiem que no sabia lo que era, però després de la primera passejada ja sap lo que és i es fica la primera per poder sortir tot i que l'impetu dels companys fan que li retorni una mica la por però de seguida s eli pasa i un cop ja fora té ganes de saltar i còrrer i et busca perque li donguis caciries. Ara la Siris està buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe-la, t'encantarà! Per a la seva adopció es requereix la llicència ppp.

 

siris3     siris1

 

siris4     siris

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 - 1'5 any aprox.
More in this category: « TOM NANA »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.